Previous Next
Κομπρεσέρ αέρος
Όπως και με κάθε εργαλείο, οι αεροσυμπιεστές (κομπρεσέρ αέρος) και τα εργαλεία αέρος, πρέπει να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στο χρήστη. Τα περισσότερα εργαλεία πεπιεσμένου αέρα είναι πιο ισχυρά και συνήθως ελαφρύτερα από το κανονικά ηλεκτρικά εργαλεία ή μπαταρίας. Χρησιμοποιούνται από σχεδόν κάθε βιομηχανικό τομέα. Ένας λόγος για τη δημοτικότητά τους είναι επειδή ο αέρας ως ενέργεια είναι ασφαλής, ευέλικτος, καθαρός και άνετος. 

Οι αεροσυμπιεστές (κομπρεσέρ αέρος) υπάρχουν σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών τύπων και μεγεθών. Όλοι όμως επιτελούν την ίδια λειτουργία, η οποία είναι να αυξάνουν την πίεση και να μειώνουν τον όγκο του αέρα (θετική μετατόπιση). Υπάρχουν ευρέως στην αγορά γνωστοί ως εμβολοφόροι, κοχλιοφόροι και περιστροφικοί. 
Από όλους τους αεροσυμπιεστές (κομπρεσέρ αέρος), οι εμβολοφόροι υπάρχουν σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών τύπων και μεγεθών. Είναι τα πιο ευρέως διαθέσιμα στην αγορά και υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις ιπποδυνάμεις, για να εξυπηρετούν κάθε είδους εφαρμογή.